2012. július 4., szerda

DIY- Otthoni köröm díszítés

Mostanában egyre többször alkotok valami újdonságot a sima egyszínű lakkozás helyett. Ezekkel az apró trükkökkel és ötletekkel változatossá és különlegessé tehetjük körmeinket.
Az általam legkedveltebb újításokat mutatom be most nektek lépésről lépésre, hogy lássátok mennyire egyszerű elkészíteni otthon saját magunknak.

Hozzávalók:

Ezek most a kedvenc színeim

 
 Egy darab szivacs, egy ecset, és csillámpor

1. Neon pink körmök egy kis csillogással


A neon színek most nagyon divatosak. Ezt a neon pink színű lakkot nagyon szeretem, egy kis rafinériát vittem bele, azzal, hogy az egyik körmöt csillogóvá varázsoltam egy kis csillámporral.
1. lépés: A kívánt színnel kilakkozzuk a körmeinket. 

 A csillámporba mártjuk az ecsetet.


Még a frissen lakkozott körmünkre szórjuk a csillámport az ecset segítségével.2. Még több csillogás


 Ez egy elegánsabb köröm díszítés, nagyon jó ötlet lehet egy buliba, mellesleg a szép nyári napbarnított bőrhöz is jól megy. 


A körmeinket kilakozzuk, nem szabad megvárni, hogy megszáradjon, hanem még frissen rászórjuk a csillámpor ugyanúgy az ecsettel, mint az előzőnél.
Miután megszáradt az egész át kell kenni egy átlátszó lakkal, hogy biztos ne potyogjanak le a csillámok. Ezt variálhatjuk úgy is, hogy minden második körmünket más színűre festjük. 

3. Ombre körmök1. lépés: Egy világosabb színnel kilakozzuk a körmünket, és hagyjuk megszáradni.


2. lépés: Egy papír lapra mindkét színből kicseppentünk egy keveset.


3. lépés: Ebbe belenyomkodunk egy kis darab szivacsot, úgy hogy a két szín elkeveredjen.


4. lépés: A szivacsot ráütögetjük a köröm végére.

5. lépés: A szivacs nyomok kicsit meg fognak látszódni, de az a titka, hogy még mielőtt megszáradna színtelen lakkal át kell kenni, így sima lesz a felülete, és a két szín még jobban összemosódik.

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Nyerjetek Ti is több mint 10000 Ft értékű vásárlási utalványt a Bershka-ba, Pull&Bear-be vagy éppen a Zara-ba! Csak el kell érnetek ebben a menő játékban a második szintre, és onnan már csak a szerencsén múlik a dolog!
    https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_331272020276358

    VálaszTörlés