2012. május 28., hétfő

Cannes 2012

Minden egyes díjátadó, és vörös szőnyeges esemény legfontosabb  témája, hogy ki mit viselt. Ilyenkor a tervezők és divatházak versengenek a sztárok kegyeiért. Lássuk, hogy az idei Cannes-i Filmfesztiválon kik voltak a legjobban és legrosszabbul öltözöttek.


Cannes 2012 - Best Dressed

Cheryl Cole amúgy is szerintem nagyon szép nő, ebben a Stéphane Rolland ruhában is gyönyörűen festett.Reese Witherspoon elbűvolő kismama egy Atalier Versace ruhában.


Cecilia Cheung egy Alexander McQueen ruhában, egyszerű, de légiesen elegáns, a kevesebb néha több.


Doutzen Kroes Versace Atalier ruhaválasztása is tökéletes.Freida Pinto, úgy látszik az Atalier Versace az idei Cannes-i vörös szőnyegen népszerű választás volt.Alexandra Maria Lara bájos, a ruhája pedig gyönyörű szép, ami egy Elie Saab Couture darab.Heidi Klum Marchesa ruhája, nagyon egyedi és rafinált ruha, olyan, mintha sokat is mutatna, és mégse.A csodaszép Milla Jovovich, nagy kedvencem, ugyancsak egy Atalier Versace ruhát választott, az eddigi Versace darabok közül ez a kedvencem.Paz Vega estélyije hasonlít Cheryl Cole ruhájára, nem véletlen a tervező ugyanaz, Stéphane Rolland.Jane Fonda 75 éves (nem tudom elhinni) elképesztő az alakja. Hát igen az aerobic... Ő is egy Atalier Versace ruhában pózolt a kamerák előtt.


Cannes egyik legszebb estélyije Diane Kruger Giambattasti Valli ruhája.


Cannes 2012 - Worst Dressed


Most pedig jöjjenek azok a ruhák, amik annyira nem nyerték el a tetszésem, találtam bőven ilyet is.
Diane Kruger máris visszatért, csak sajnos egy másik listán, itt nem is a ruhával van a probléma, sőt az nagyon is tetszik, ami egyébként Balmain. Inkább a cipő választás rontotta el az összhatást.


Nina Dobrev Elie Saab ruhában, nekem ez túl sok, sok a flitter, sok a comb és a váll... Kicsit közönséges lett az eredmény. Inés de la Fressange Lanvin ruhában és papucsban.... Nem értem miért.Bianca Balti Dolce&Gabbana-ban, túl sok puffos ujj és és túl sok virág.Natasha Poly modell valószinűleg bármit felvehet jól áll neki, de ez a Gucci ruha nekem kicsit olyan, mintha egy férfi bársony házi köntös lenne.Audrey Tatou kissé öreglányos ebben a ruhában, és a haja is szörnyű, pedig nagyon szeretem őt.Újra Natasha Poly ezúttal egy Roberto Cavalli ruhában, ha Nina Dobrev ruhájára azt írtam, hogy kicsit közönséges, akkor nem tudom, hogy erre mi lenne a jó szó.


1 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Nyerjetek Ti is több mint 10000 Ft értékű vásárlási utalványt a Bershka-ba, Pull&Bear-be vagy éppen a Zara-ba! Csak el kell érnetek ebben a menő játékban a második szintre, és onnan már csak a szerencsén múlik a dolog!
    https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_331272020276358

    VálaszTörlés