2012. szeptember 23., vasárnap

Az új kedvenc, Vanessa

A 2011-es Glamour Women of the Year gálán volt szerencsém élőben látni Axente Vanessát, ekkor volt először jelölve az év modellje kategóriában. Ekkor mindössze 15 éves volt, de már meghódította az ázsiai divatvilágot. 14 évesen a Chanel 2009/2010-es őszi-téli bemutatóján szerepelt Japánban, és a 2011-es februári szingapúri Harper's Bazaar címlapján mosolygott.
Amint 16 éves lett megnyíltak előtte az európai és amerikai divatvilág kapui, mivel itt ehhez az életkorhoz kötik, hogy valaki modellkedhessen. Tavaly a hazai Glamour magazin születésnapi októberi számának címlaplánya volt egy csodás Stella McCartney ruhában, az egyik kedvenc címlapom volt.
Idén debütált a 2012-es őszi-téli szezon bemutatóin, a models.com-on felkerült a The Hot List-re, ami a divatvilág legfrissebb arcai és legnagyobb reménységeinek listája, innen kerülhetnek fel a Top 50-es listára is, ami eddig a magyar modellek közül Palvin Barbarának és Mihalik Enikőnek sikerült, Enikő a Top 10-be is bekerült.
Az idei szezonban a legnagyobb divatházak őszi-téli bemutatói mellett a Prada kampányában is szerepel.
Ezen sikerek után még biztosan sok címlap, divatanyag és kampány vár Vanessára, aki nagyon úgy néz ki, hogy nem csak az én új kedvencem, hanem az egész divatvilágé is.

Két hete kezdődtek el a 2013-as tavaszi-nyári szezon bemutatói, természetesen a legtöbb kifutón Vanessa is ott lépdelt, ezekből válogattam néhány képet.

Tommy Hilfiger S/S 2013 - New York Fasion Week


Richard Chai S/S 2013 - New York Fashion Week

 Donna Karan S/S 2013 - New York Fashion Week


 Michael Kors backstage


Prada S/S 2013 - Milan Fashion Week


 Proenza Schouler S/S 2013


Victoria Beckham S/S 2013


 Marc by Marc Jacobs - S/S 2013


 Calvin Klein S/S 2013 - New York Fashion Week


A Prada 2012-es őszi - téli kampányában


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése