2012. január 24., kedd

Idén újra leteríti a pink szőnyeget a Glamour magazin

A Glamour magazin márciusban újra átadja díjait a Women of the Year 2012 gála keretében. Nagy élmény volt, hogy részt vehettem a tavalyi díjátadón, és izgatottan várom, hogy idén is ráléphessek a Glamour pink szőnyegére.



A két kedvenc kategóriám az év divattervezője és az év modellje. A tervezők közül lehet szavazni Abodi Dórára, az ANNAEVA tervezőpárosra, Nanushkára, Tóth Borira, Vágó Rékára. A modellek közül én nagyon örülök Axente Vanessa jelölésének, akiért azóta vagyok oda, amióta élőben megláttam a tavalyi díjátadón. De a tavalyi győztes és egyre nagyobb karriert befutó Palvin Barbara is a listán van. Új jelölt továbbá a plus size modell Demmer Erika is. Akit szerintem a mai napig nem nagyon ismernénk itthon, ha a Glamour be nem mutatja őt a magazinban és a tavalyi Women of the Year Triumph bemutatóján. És azóta is a legújabb fotóit és munkáit bemutatja a glamouronline.hu.

Az év modellje kategóra jelöltjei:

 Axente Vanessa


Palvin Barbara


 Demmer Erika


 Srej Zsófi


Fórizs Adina

Mindkét kategóriában megvan a kedvencem, és kíváncsian várom kik lesznek a győztesek. Emellett még szavazni lehet az év énekesnőjére, színésznőjére, műsorvezetőjére, és a legsármosabb férfit is megválaszthatjátok.
Aki nem szavazott még, megteheti: itt
Tavaly is élőben lehetett végigkövetni a díjátadót a glamouronline.hu oldalon, egy kis ajánlóként egy videóösszefoglaló, hogy az ideit is mindenki élőben kövesse majd:
http://www.glamouronline.hu/glamtvesemenyek/177
A tavalyi gáláról készült élménybeszámolóm: 
http://www.stylistablogger.blogspot.com/2011/03/glamour-women-of-year-2011-dijeso.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése