2011. szeptember 2., péntek

Glamour Divattüntetés - Divatforradalomra fel!

Imádod a divatot, a különleges, egyedi ruhákat? Eleged van abból, ha egy kicsit is merészebben öltözöl fel megbámulnak az utcán, mert nem a tömegek ízlését követed? Vedd fel a legkedvesebb, legtrendibb szettedet és állj ki magadért és a divatért a Glamour-ral! Legyél ott október 15-én a Glamour flashmobján!

Egy korábbi bejegyzésemben, a Glamour magazin főszerkesztőjével, Maróy Krisztinával készített interjúm kapcsán, már szó volt a divatforradalomról. Akkor Krisztina így válaszolt, arra a kérdésre, hogy mit is jelent ez a különleges forradalom:
"Sokan azt gondolják, hogy a divat komolytalan dolog, de ez nem így van, és erre szerettük volna felhívni a figyelmet, amikor trendforradalmat hirdettünk a Glamourral. A magazin célja praktikus segítséget, használható ötleteket nyújtani, hogy mindenki megtalálja és kialakítsa a saját egyéniségéhez legjobban illő stílust. A trendforradalom egy akcionizmus a Glamour részéről, mellyel el szeretnénk érni, hogy a divatot a kultúra részeként kezeljék az emberek, ami elengedhetetlenül az életünk része, egy valós és komoly dolog. Ez egy hosszabb folyamat lesz, aminek több állomása és eseménye lesz reményeim szerint."
A teljes interjút elolvashatjátok itt.

El is jött az alkalom, hogy mindenki, akinek fontos a divat, kiálljon mellette, hogy a kultúra része legyen, nagyobb figyelmet kapjon a mindennapokban, hogy itthon is bátrabban, színesebben öltözzenek az emberek és merjék az önkifejezésre használni az öltözködést!
Ha tiéd a divattüntetés legszuperebb szettje a zsűri szerint, akkor 250.000 forinttal lehetsz gazdagabb, melyet vásárlási utalvány formájában adunk át neked és a GLAMOUR stylistja segítségével vásárolhatod le az Aréna Plázában. 

A pontos helyszín és időpont:
2011. október 15. szombat 15 óra
Aréna Pláza


Divatőrültek, előre!
 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése