2011. február 28., hétfő

A 2011-es Oscar gála

Az egyik legfontosabb kérdés minden vörös szőnyeges eseményen, hogy a sztárok melyik tervező kreációjában pompáznak. Íme néhány emlékezetes öltözék!

A legjobb színésznőnek járó Oscar díjat Natalie Portman nyerte el az idei Oscar gálán. A díjat egy lila Rodarte ruhában vette át. A ruhaválasztásban valószínűleg az is közrejátszott, hogy a Mulleavy testvérek alkották meg a Black Swan film jelmezeit is. Natalie kismamaként is nagyszerűen fest estélyiben a vörös szőnyegen.

Jennifer Hudson csodásan festett az idei Oscar gála vörös szőnyegén. Ez a halvány piros színű, mélyen dekolitált Atalier Versace ruha nagyon jól kihangsúlyozta a színésznő nőies idomait, aki nagyon jó formában van. Hollywoodban minden színésznő egyre vékonyabb, de ő az élő bizonyíték, hogy néhány plusz kilóval is lehet valaki szexi. 

Őszintén szólva Scarlett Johansson-tól többet vártunk volna. A vörös szőnyegen általában bombanőként szokott megjelenni, de az idei Oscar gálán nem a legjobb formáját hozta a színésznő. A bordó színű, csipkével kombinált Dolce&Gabbana ruha nem volt a legjobb választás a színésznő számára. A mellrész pedig kissé előnytelen volt, általában Scarlett Johansson dekoltázsára minden szem rászegeződik, ami most elmaradt. A kócos hatású frizurája jól áll a színésznőnek, csak nem biztos, hogy az Oscar gála színvonalához való. 


Halle Berry viselte az idei Oscar egyik legszebb ruháját. A színésznő ragyogóan festett ebben a kristályokkal kirakott, fűzős Marchesa ruhában, ami csodás kelmékből készült, csupa selyem, tüll, organza. Halle Berry szoborszerűen tökéletes alakja is kellett, ahhoz, hogy ilyen fenséges látványt nyújtson a vörös szőnyegen. 


Nicole Kidman egy 2009-es Christian Dior couture ruhában pompázott az idei Oscar gálán. A ruha gyönyörű és különleges, de valamiért nem a legjobb választás volt. A fehér míderes ruha ezüst hímzései igazán szépek, de a csípőrészen a szélesedő merev anyag kicsit előnytelen Nicole számára. A színésznő megjelenését, pedig a ruhával színben annyira nem megegyező narancssárga cipő teszi még érdekesébbé. 


A minimalista stílust kedvelő Gwyneth Paltrow választása az idei Oscar díjátadóra egy Calvin Klein ruha volt. Az fényes metálezüst színű hosszú estélyi ruha teljesen egyszerű, de mégis nagyszerűen nézett ki benne Gwyneth a vörös szőnyegen. Nemcsak az ruhájára jellemző az egyszerűség, a kiengedett egyenes haj és a természetes hatású smink is ennek jegyében készült. Néha a kevesebb több.


Anne Hatheway csodás ebben a vörös Valentino couture estélyi ruhában. A gyönyörű taft ruhában a régi klasszikus hollywoodi stílust idézte Anne, aki az idei Oscar gála háziasszonya volt, így többször átöltözött az est folyamán, de ebben a ruhában volt a legszebb. 


Helena Bonham Carter nem a kifinomult eleganciájáról híres. A vörös szőnyeges megjelenések alkalmával általában a meghökkentés a célja az angol színésznőnek. Nem volt ez másképp az idei Oscar gálán sem, a fekete estélyi ruhájának felső része bársony, az ujjrész is kissé érdekes. Ami pedig feltette az i-re a pontot, az a színésznő lábára kötött brit zászló volt piros szalaggal.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése