2011. november 18., péntek

A 3D-s műszempillám

Már egy ideje gondolkoztam azon, hogy kipróbálom a 3D-s, vagyis a tartós műszempillát. Vallom, hogy mind a póthaj, mind a műszempilla lehet természetes hatású, ha a megfelelő szakember csinálja. Van olyan póthaj, ami nagyon elválik a saját hajtól, mivel sokkal hosszabb az eredetinél, vagy nincs fent elég tincs. Ugyanígy a műszempillánál is lehet olyan, amiről már messziről látszik, hogy nagyon mű. Ezért is bíztam olyanra, akiről biztosan tudtam, hogy elégedett leszek a végeredménnyel. Miskolczi Kinga kozmetikus, smink-és testfestő bajnok csinálta nekem a 3D-s szempillámat, és még jobb is lett, mint amire számítottam. Teljesen olyan, mintha a sajátom lenne, aggódtam, hogy el fog ütni az eredeti szempillám színe a felhelyezett szálakétól, de nem így lett, mivel a sajátom nem is látszik. Tapintásra és érzésre sincs semmi különbség, nem szúr, nem kényelmetlen. Tartottam tőle, hogy esetleg alvás közben, majd elfekszem, mert kétszer hosszabbak lett a pilláim, de már 2 éjszaka után is olyan, mint amilyen az első nap volt. Szempillaspirált se kell használni, ez volt az egyik ok, amiért kipróbáltam a 3D-s szempillát, mert rengeteget spiráloztam a szemem, és sokszor töredeztek. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne ilyen szép hosszú és dús pillákat!

Csináltam néhány képet, hogy milyen lett:




3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, tényleg nem lett "mű" hatása :)

    Én is gondolkodom rajta, csak én is hasonlóktól félek, mint amiket írtál. Az eredeti pilláim nagyon világosak, amivel egyáltalán nem vagyok elégedett, ezért folyton spirálozom, festést kérek a kozmetikustól, és ez kicsit megviselte szegényt.

    Azt szeretném kérdezni, hogy a 3D-s szempillákat szabad "hagyományos" szempillaspirállal festeni vagy vmi speciális kell hozzá?

    VálaszTörlés
  2. Van hozzá speciális spirál, de nem is kell ezt spirálozni, mert szép fekete és dús, pedig én előtte nagyon vastagon szerettem spirálozni a szempillám, de így is jó szerintem.

    VálaszTörlés
  3. Köszi a gyors választ, nagyon szép lett. :)

    VálaszTörlés