2011. június 6., hétfő

Uma Thurman a Schweppes új arca

Uma Thurman szereti idegenekkel, otthon és néha a taxiban is... természetesen a Schweppes legújabb üditőitalát, a citrom menta fusion-t. A sikeres színésznő megmutatja a Schweppes legújabb reklámjában, hogyan kell úgy beszélni egy üdítőről erotikától túlfűtött hangon, mintha az a világ egyik legjobb dolga lenne. Még a riporter is azt hiszi, hogy félreérthetlen jeleket kap egy gyönyörű világsztártól, majd hideg "Schweppes zuhanyként" éri, hogy Uma végig az új üditőről beszélt ilyen buján. A tavalyi kampánynak Nicole Kidman volt a sztárja, aki egy mesés indiai palotában egy helyes férfi társaságában ledobta magáról a ruháját, de nem őt, hanem egy üveg Schweppes-t választott. "What did you expect?" (Mire számítottál?) - Hangzik el mindkét színésznőtől az ominózus mondat.
Amikor először megláttam a reklámot, arra figyeltem fel rögtön, hogy Uma Thurman sminkje csodaszép, és nagyon tetszettek benne a színek, a sok virág. Ezt a képi világot a híres fotós és videofilm rendező David LaChapelle-nek köszönhetjük, aki stílusához hasonlóan egy szürreális álomszerű hangulatot teremtett meg a népszerű üditőital márka számára.

A reklámfilmet megnézhetitek itt:


 A kampányhoz készült fotók nekem nagyon tetszenek:
Íme néhány fotó David LaChappelle munkáiból. Nagyon érdekes a képi világa, némelyik kép szinte festményszerű.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése