2011. március 23., szerda

Rihanna kis hableányként a Vogue címlapján

Az áprilisi amerikai Vogue címlapsztárja Rihanna, aki vörös hajzuhatagával és a szexi ruhájában - ami egy Chanel darab, a 2011-es pre Fall kollekcióból - olyan, mintha a Disney rajzfilm kis hableánya lenne. A fotósorozat egy csodás tengerparton készült, a képeket Annie Leibovitz készítette. 



A világhírű popsztárnak még ez a hosszú piros haj is elképesztően jól áll. Szinte minden szín és fazon jól áll neki, már jócskán ki is próbált néhányat. A fotózást nagyon élvezte, és nagyon szexinek érezte magát. „Amikor a fotókat csináltuk, rájöttem, hogy szeretem a testem, még akkor is, ha nem tökéletes” – árulta el Rihanna a Vogue interjúban. Azt is megtudhattuk, hogy amikor összeállítja, hogy mit fog felvenni, mindig a legérdekesebb dolgokon gondolkozik, és ez az, ami izgalmassá teszi a divatot.
Az első képen egy Hervé Léger by Max Azria fürdőruhát visel egy Alexander Wang nyitott orrú cipővel. A továbbiakban egy félvállas Chloé ruhában, majd egy selyem Lanvin ruhában csodálhatjuk meg a különleges szépségű énekesnőt. 































1 megjegyzés: