2013. február 12., kedd

Grammy Style 2013

Mint minden egyes díjátadón, vörös szőnyeges eseményen azon kívül, hogy kik lettek a díjazottak, nagyon fontos az is, hogy ki miben jelent meg. Egy rosszul megválasztott vagy tökéletesen eltalált outfit által is kerülhet valaki egy ilyen esemény középpontjába. Nézzük meg, hogy melyik sztár milyen kreációban kápráztatta el a közönséget, vagy épp milyen ruhaválasztással nyúlt mellé.

Rihanna 

Álomszép ez a Azzedine Alaia piros estélyi ruha, nagyon szép az esése. Rihanna jól tette, hogy egy feltűnő, extrém ruha helyett a lágy nőies stílust választotta. Mindehhez nagyon jól illik az egyszerű hullámos frizura, semmi ékszer, csak letisztult elegancia.


Taylor Swift

Az énekesnő, mint mindig jól választott, ezúttal egy J. Mendel ruhában pompázott a fotósok kamerája előtt.



Karlie Kloss

Karlie Kloss topmodell egy Michael Kors darabban pózolt már rövid hajjal, szerintem a hosszú jobban állt neki. A fekete változatát már többször láthattuk a vörös szőnyegen, először Gwyneth Paltrow, majd Alicia Keys választotta ezt a ruhát. 




Kelly Rowland

Nagyon izgalmas és érdekes ez a Georges Chakra estélyi, a mellrésznél kicsit merész, de Kellynek pedig meg is van hozzá az alakja, hogy jól álljon neki.



Alicia Keys

A tervező ugyanúgy, mint Rihanna csodás kreációjáé Azzedine Alaia. Vagy a ruha szabásával van a gond, vagy csak előnytelen az énekesnőnek, de valami nincs rendben. Az alján lévő fura fodrozódás, és a térd vonalában szögletesen eláll, ez valahogy nagyon előnytelenné teszi az egész alsó részét, és ezáltal erősíti a csípőjét. 



Jennifer Lopez

Nagyon szeretjük Jennifer Lopez nőies alakját, amit ő szeret is hangsúlyozni, na de ez azért egy kicsit túlzás. Túl magas a felvágás, túl sok comb. A póz pedig kissé hajaz a tavalyi Angelina Jolie lábvillantásához az Oscar gálán. A ruha Anthony Vacarello.



Alexa Chung

Alexa Chung olyan, mintha véletlenül tévedt volna oda a vörös szőnyegre. Lehet, hogy a strandra indult, mindenesetre ez nem az eseményhez illő ruha volt, hiába Valentino. Ráadásul a sárga virágos ruhához az ezüst cipő sem a legjobb választás volt.



Adele

Jaj, ez volt az első ami eszembe jutott, amikor megláttam a képet. Úgy látszik a Valentino darabok az idei Grammy díjátadón nem a legjobb választások voltak. Bár mindenki örült, hogy Adele végre nem feketében jelent meg, szerintem jobban tette volna. Ebben inkább úgy néz ki mint egy matrjoska baba.



 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése