2011. október 31., hétfő

Újabb Enikő

Újabb Mihalik Enikős fotókat találtam. Lassan csinálhatnék egy Enikő editorial anyagai című rovatot. Ezúttal a VMAN magazin számára készült editorial anyagában csodálhatjuk meg első számú topmodellünket.




2011. október 24., hétfő

Téli hangulat Enikővel

A models.com twitter üzenetében figyeltem fel a "Eniko in a winter wonderland for Harper's Bazaar US looks like a dream" mondatra. Rögtön rá is kattintottam és az alábbi csodás képeket találtam. Enikő megint a nőiesebb oldalát mutatta meg ebben az editorial-ban, a képekről ami először eszembe jutott a hókirálynős stílus és az orosz cárnő keveredése.







2011. október 13., csütörtök

Street style - Paris Fashion Week

Szeptemberben elkezdődtek a 2012-es tavaszi nyári szezon bemutatói sorban a világ divatfővárosaiban. Az imént nézegettem a Paris Fashion Week fotóit. Az amerikai Vogue street style fotósa Phil Oh kapta lencsevégre a divat bennfenteseinek, a modellek, divatszerkesztők, bloggerek legizgalmasabb szettjeit, vagy különleges kiegészítőjüket. Néhány összeállítás irigylésre méltó bátorságról tanúskodik. A kedvencem a pöttyös felső, kígyómintás bokacsizmával és táskával és nagy virágmintás kabátkával, a háttérben pedig az Eiffel torony. Valószínű sokaknak első hallásra és látásra elképzelhetetlen hogy ez a sok minta, hogy passzolhat össze, de mégis tökéletes az összhatás. A másik nagy kedvencem a tyúkláb mintás Salvatore Ferragamo clutch, a tyúkláb minta szerintem örök divat, de az idei őszi téli szezon egyik legkedveltebb mintája is. Az alábbi képek között bőven találhat magának bárki inspirációt, hogyan is dobhatná fel öltözködését.