2011. augusztus 29., hétfő

Street Fashion

Szeptember 7-én egy fontos esemény lesz a magyar divatéletben, a Street Fashion Budapest: A konferencia. Lesznek előadások, beszélgetések a divatról, a street fashion-ről, a divatblogokról, mindez többek között olyan szakértőkkel, mint Maróy Krisztina, a Glamour magazin főszerkesztője, és a híres street style oldal a Face Hunter bloggere, Yvan Rodic.
Az eseményről és a programokról megtudhatsz többet a Street Fashion Budapest oldaláról, ide kattintva.

Egy kis kedvcsinálónak és inspirációért következzen néhány street style fotó a Face Hunter oldalról:





















2011. augusztus 22., hétfő

Vogue Mexico - September Issue 2011

Na mit találtam...? :)
Kedvenc topmodellem Mihalik Enikő a mexikói Vogue szeptemberi címlapján! Egy September Issue Vogue címlap nem semmi...


2011. augusztus 18., csütörtök

Zara Fall/Winter 2011

Hátha ezzel bevonzom...
Várok egy nagyon fontos telefonhívást a Zara-tól, nagyon szeretnék a csapatuk része lenni. Mivel hamarosan beköszönt az ősz, így el kell kezdeni gondolkozni vajon miket is fogunk majd hordani a következő szezonban. Íme egy kis ízelítő, hogy mi vár ránk, így elsőként a Zara női őszi Lookbook-ját mutatom be. Van jó néhány darab, amit biztosan majd be kell szereznem, csodásak ezek a ruhák, remélem Ti is így gondoljátok!
















A Zara Woman Fall/ Winter 2011-es kampányvideója:



A Zara TRF/Young Fall/Winter 2011 videókampánya:


2011. augusztus 4., csütörtök

Plank Girl

A népszerű planking - vagyis a minél extrémebb és viccesebb helyeken való fekvés - a DIS magazin editorial anyagában is feltűnt. Szerintem nagyon mókás, a kedvencem a bevásárlókocsira fekvős kép. :)








2011. augusztus 1., hétfő

Extrém cica szemek

A japán Vogue szeptemberi számának beauty anyagában az erős fekete, tusos cica szemeké a főszerep. Én sminkfüggő vagyok egyébként, soha nem tenném ki a lábam a lakásból smink nélkül. Ha másra nincs is idő, akkor egy kis arcpirosító és napszemüveget veszek fel, ha mondjuk csak leszaladok a boltba.
Az egyik kedvenc sminkeszközöm a szemhéjtus, optikailag nagyítja a szemet és szexi cicás tekintetet lehet vele elérni. Nagyon örülök, ha valamilyen különlegesebb, extrémebb szemfestést látok tussal, mert ha nem is ugyanazt, de egy-egy részlete megihlethet. Így valamilyen alkalomra, bulira egyedi sminket készíthetünk magunknak.